BejelentésTüzifa , akác tüzifa , olcsón házhoz szállítva! Akció hasított tüzifa, akác, cser, tölgy!
Tüzifa olcsón házhoz szállitva, akác, cser, tölgy, tüzifa hasítva, darabolt, tüzifa

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Szavazás


Akác tűzifa eladó olcsón

Tűzifa eladó  olcsón házhoz

szállítva!

 

TŰZIFA KIHAGYHATATLAN

AJÁNLAT!

3450ft-/mázsája

(siessen ameddig a készlet tart!)

Részletekért KLIKK IDE!:Smile

Jelenleg is érvényes!Köbméterre szállítunk!

Olcsó tüzifa!

HASÍTOTT AKÁC TÜZIFA 25 CM HOSSZ, 5-15 CM HÚRÁTMÉRŐ HASÍTVA!

1 mázsa Akác, tölgy, tüzifa 3450ft/mázsája!!

Lehet kérni csak akácot !

Frissítve!

Kitűnő hasított Akác tűzifa!

Lábon száradt Akác tűzifa készleten!!


AKÁC TÜZIFA SZÁLLÍTÁSA MEGKEZDŐDÖTT!!

Tisztelt leendő megrendelőm!

Megrendeléshez szükséges kizárólagos telefonszám:06 70 381 90 88

vagy 06 70 298 64 22!

Rendelésfelvétel: A hét minden napján .Más egyéb módon leadott megrendelésekre sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget NEM VÁLLALUNK!

Tisztelettel:

Turbó linkmegosztás - TurboBookmark.com


Vásároljon még most olcsóbban tüzifát! Olcsóbb a gázfűtésnél!

 

 

 
Részlet egy levelezésemből vásárlói érdeklődésre reagálva:


Tisztelt Uram! Honlapunkon szerepeltetve van, az úgynevezett tűzifa kaloda tartalom is mint mennyiségi módszer.Ez annyit jelent , ha bármilyen négyzet alapú téglatest formában szorosan összerakja az általunk ömlesztve kiszállított hasított akác, tölgy tüzifát 2.5 m3 térfogatot add ki! Ez alapján értékelhető laikus számára is a mennyiség. Mi erdőgazdálkodással foglalkozunk, és ebben a szakmában az elfogadott elszámolási módszer m3 alapú mind az ipari felhasználók , mind a gazdálkodók részéről egymás között! Véleményem szerint / több mint tizenkét év tapasztalatával jelen szakmában / a szakma soha sem használta a tűzifa faanyag elszámolása céljából a mázsás súly elszámolást, ezt csak a jó magyar tüzépesek és seftesek találták ki és vezették be mint üzleti fogást. Ugyanis: - A faanyag köbtérfogata száradás folyamán nem változik, de súlya kb. 30-40 %-ot csökken! Ill. fafajonként is változó ezen felül köbméterenként 30-40 % keményfák között is ! De a köbméterára nem változik jellentősen max. a kereslet-kínálat befolyásolja! Hogy mi ebben a biznisz? Hát a száraz fát mázsára? Bukta üzlet! Vizes friss vágású tüzifa mázsára? Jó biznisz! Hogy miért? Mert a tüzép köbméterre kapja a tüzifát mint mindig rendesen! Ugyan azon a köbméter áron vizeset vagy szárazat! Ezért nem foglalkoznak száraz tűzifával!

Tisztelettel:


Rendelésfelvétel munkanapokon 08-tól 16-ig , szombaton 10-13 óráig lehet leadni kizárólag telefonon: (ha nem veszem fel kitartóan próbálkozni!Dolgozom!Köszönöm...)

 


Tartalmazza a szállítás költségét is!!


A kiszállítás állandó saját járművel történik, a következő rakományméret szerint!: 3.00 x 2.00 x 0.6 méter, szórt rakománnyal.
Így a rakomány méretezése az alábbiakban 1 azaz egy fuvar esetén: 3.6 űrköbméter /szórt rakomány tűzifa méret,így szállítunk!/ illetve tüzifa kaloda tartalom!! 2,5 db x 1 méter x 1 méteres kaloda!! (ömlesztve szállítva ugyan, de ha kirakom a tüzifa mennyisége ennyit ad ki!! 2,5 m3 !!! hozzávetőlegesen 20-22 q /vizes, friss termelésű fa esetén van ilyen súly, mi ilyet nem szállítunk,csak viszonylag szárazat cca 20-30 % a súlya ezzel a nedvességtartalommal számítva cca. 14-15 q és köbméterre az ismertettek szerint! / kereskedelmi forgalmazásban tüzépen vásárolt tüzifa és általuk mért cser-tölgy hasított tüzifa esetén, azonos mennyiségi módszer szerint térfogatra!!!Megbízható tüzifa mérés!!/ Figyelem! Térfogatra a faanyag mennyisége nem változik! De ha pl. száraz tüzifáról, vagy más fafajról van szó jelentős a súlybeli eltérés, ami előny ha száraz kemény fafajról ill. tűzifáról van szó! FIGYELEM!! Mi mázsára tüzifát nem szállítunk, mivel friss termelésű fával nem foglalkozunk! Beszerzési források szerint törekszünk a legalább fél éves termelésű, vagy lábon száradt faanyagra, ugyanis hőérték szerint ez az elfogadható!Ezért a köbméter alapú elszámolás többek között, másrészt ezzel a szándékos félreérthetőség.....kizárva!!

Tüzifa szállítási területeink!

Ide érvényes az akciós ár:

Szentendre Pomáz,Csobánka,Budakalász

Budapest 3.,4.,13.,14.,15.,16. kerületei

Csömör,Kistarcsa,Kerepes,Nagytarcsa,Szilasliget,

Gödöllő teljes terület

Aszód,Bag,Galgahévíz, Hévízgyörk,Kartal,Iklad,Domony

Dunakeszi Körzet Dunakeszi,Göd,Fót Mogyoród

Veresegyház,Szada,Őrbottyán,Vácrátót,Erdőkertes,Vácegres

Galgamácsa,Váckisújfalu,Galgagyörk,

Püspökszilágy,Kisnémedi,Püspökhatvan,Acsa,

Vác,Kosd, Sződ, Sződliget,

Szendehely,Katalin-puszta,Verőce,Kismaros,

Berkenye,Nógrád,Diósjenő,Rétság,

Nőtincs,Felsőpetény,Alsópetény,Ősagárd,Keszeg,Rád,Vácduka,Penc,Csővár

Romhány,Galgaguta,Nógrádsáp,Legénd,Nézsa,Bercel,Nógrádkövesd,Szécsényke,Becske,

 

Az átváltószámokat összehasonlításképpen közlöm a félreértéseket megelőzendően! Természetesen ilyen formában lehetőség nyílik a konkurencia összehasonlítására tömegében, minőségbeli eltérések azonban előfordulhatnak a konkurencia részéről negatív irányban!!.... :)


Egy kis ismertető a használatos fogalmakból merítve:

Termelői választékok*

egységes tűzifa: bármely fafajból, hasítva vagy hasítatlanul, kéregben vagy kéreg nélkül termelhető, általában 1 m hosszban; maximális húrméret 35 cm* ágfa: vastagabb végen max 5 cm az átmérő, hossza 1 m feletti * rőzsefa: vastagabb végén max. 3 cm az átmérő, hossza max. 1 m * gyökértuskó: vágáslap alatti faanyagból termelt 1 m-nél rövidebb tűzifa* hasított gyökértuskó: vágáslap alatti faanyagból termelt 1 m-nél rövidebb tűzifa, melynek 20 cm-en felüli vastagságú darabjait elhasították * forgácsfa: fák faragása, bárdolása során keletkezett tüzelőanyag * fűrészhulladék: faanyagok fűrészelésekor leeső, csak tüzelési célokra alkalmas faanyag Kereskedelmi választékok * fűrészeletlen tűzifa: megegyezik a termelői választékokkal * fűrészelt tűzifa: 20, 25 vagy 33 cm hosszú darabokra fűrészelt egységes tűzifa* aprított tűzifa: felaprított fűrészelt tűzifa, ill. hulladék/a

Tüzifa akció!tüzifa,akác tüzifa,tüzifa eladó,tűzifa,tűzifa eladó,hasított,tuzifa,száraz tüzifa,tüzifa értékesítés,kalodás tüzifa,tüzifa m3,tüzifa hasító,akciós tüzifa,olcsó tüzifa,tüzifa ár

Rakományainkról pár fotó

Ingyenes linkkatalógus Ingyen linkgyűjtemény

(tévedésért ellnézését kérünk)

Weblink Linkgyűjtemény, Linkek

Keresned sem kell!

PageRank ikon ingyen

Turbó linkmegosztás - TurboBookmark.com

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!