BejelentésTüzifa , akác tüzifa , olcsón házhoz szállítva! Akció hasított tüzifa, akác, cser, tölgy!
Tüzifa olcsón házhoz szállitva, akác, cser, tölgy, tüzifa hasítva, darabolt, tüzifa

MENÜ


-> Ingyenes angol tanfolyam <-Szavazás


Akác tűzifa eladó olcsón

Tűzifa eladó  olcsón házhoz

szállítva!

1 FUVAR TŰZIFA HÁZHOZ 49 000.-

Elindult új akciónk a

TŰZIFA KIHAGYHATATLAN

AJÁNLAT!

Részletekért KLIKK IDE!:Smile

Jelenleg is érvényes!Köbméterre szállítunk!

Olcsó tüzifa!

HASÍTOTT AKÁC TÜZIFA 25 CM HOSSZ, 5-15 CM HÚRÁTMÉRŐ HASÍTVA!

1 m3 Akác, tölgy, tüzifa kiszállítva 18 400.- Ft!! Kirakott m3!!( 1 fuvar 2,5 m3 rakott köbméter, ömlesztett m3 megfelelője 3,6 m3 kiírom mert van kereskedő aki az ömlesztett köbméterre ír árat! Ömlesztett m3 így 12 778.- Ft!!

Min. rendelhető mennyiség: 2,5 kirakott m3 (3-4 sorba kirakva, rendezve!)!

Frissítve!

Kitűnő hasított Akác tűzifa!

Új honlapunk:

www.tuzifa-rendeles.hupont.hu

Lábon száradt Akác tűzifa készleten!!


AKÁC TÜZIFA SZÁLLÍTÁSA MEGKEZDŐDÖTT!!

Tisztelt leendő megrendelőm!

Megrendeléshez szükséges kizárólagos telefonszám: 0630-602-19-46

Rendelésfelvétel: Hétköznap 8-16 óráig.Szombaton 9-13 óráigMás egyéb módon leadott megrendelésekre sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget NEM VÁLLALUNK!

Tisztelettel: Bubla Zoltán

Turbó linkmegosztás - TurboBookmark.com


Vásároljon még most olcsóbban tüzifát! Olcsóbb a gázfűtésnél!

1 FUVAR 2.5 m3 SZÁRAZ HASÍTOTT

AKÁC  TŰZIFA ÁRA:

HÁZHOZ SZÁLLÍTVA

49.000.- FT!!!

 

 

Az alábbi képen látható 5 m3/azaz 2 fuvar/ hasított akác szépen összerakva!
Részlet egy levelezésemből vásárlói érdeklődésre reagálva:


Tisztelt Uram! Honlapunkon szerepeltetve van, az úgynevezett tűzifa kaloda tartalom is mint mennyiségi módszer.Ez annyit jelent , ha bármilyen négyzet alapú téglatest formában szorosan összerakja az általunk ömlesztve kiszállított hasított akác, tölgy tüzifát 2.5 m3 térfogatot add ki! Ez alapján értékelhető laikus számára is a mennyiség. Mi erdőgazdálkodással foglalkozunk, és ebben a szakmában az elfogadott elszámolási módszer m3 alapú mind az ipari felhasználók , mind a gazdálkodók részéről egymás között! Véleményem szerint / több mint tizenkét év tapasztalatával jelen szakmában / a szakma soha sem használta a tűzifa faanyag elszámolása céljából a mázsás súly elszámolást, ezt csak a jó magyar tüzépesek és seftesek találták ki és vezették be mint üzleti fogást. Ugyanis: - A faanyag köbtérfogata száradás folyamán nem változik, de súlya kb. 30-40 %-ot csökken! Ill. fafajonként is változó ezen felül köbméterenként 30-40 % keményfák között is ! De a köbméterára nem változik jellentősen max. a kereslet-kínálat befolyásolja! Hogy mi ebben a biznisz? Hát a száraz fát mázsára? Bukta üzlet! Vizes friss vágású tüzifa mázsára? Jó biznisz! Hogy miért? Mert a tüzép köbméterre kapja a tüzifát mint mindig rendesen! Ugyan azon a köbméter áron vizeset vagy szárazat! Ezért nem foglalkoznak száraz tűzifával!

Tisztelettel: Bubla Zoltán


Rendelésfelvétel munkanapokon 08-tól 16-ig , szombaton 10-13 óráig lehet leadni kizárólag telefonon: (ha nem veszem fel kitartóan próbálkozni!Dolgozom!Köszönöm...)

Bubla Zoltán tel.:0630-602-1946


Tartalmazza a szállítás költségét is!!


A kiszállítás állandó saját járművel történik, a következő rakományméret szerint!: 3.00 x 2.00 x 0.6 méter, szórt rakománnyal.
Így a rakomány méretezése az alábbiakban 1 azaz egy fuvar esetén: 3.6 űrköbméter /szórt rakomány tűzifa méret,így szállítunk!/ illetve tüzifa kaloda tartalom!! 2,5 db x 1 méter x 1 méteres kaloda!! (ömlesztve szállítva ugyan, de ha kirakom a tüzifa mennyisége ennyit ad ki!! 2,5 m3 !!! hozzávetőlegesen 20-22 q /vizes, friss termelésű fa esetén van ilyen súly, mi ilyet nem szállítunk,csak viszonylag szárazat cca 20-30 % a súlya ezzel a nedvességtartalommal számítva cca. 14-15 q és köbméterre az ismertettek szerint! / kereskedelmi forgalmazásban tüzépen vásárolt tüzifa és általuk mért cser-tölgy hasított tüzifa esetén, azonos mennyiségi módszer szerint térfogatra!!!Megbízható tüzifa mérés!!/ Figyelem! Térfogatra a faanyag mennyisége nem változik! De ha pl. száraz tüzifáról, vagy más fafajról van szó jelentős a súlybeli eltérés, ami előny ha száraz kemény fafajról ill. tűzifáról van szó! FIGYELEM!! Mi mázsára tüzifát nem szállítunk, mivel friss termelésű fával nem foglalkozunk! Beszerzési források szerint törekszünk a legalább fél éves termelésű, vagy lábon száradt faanyagra, ugyanis hőérték szerint ez az elfogadható!Ezért a köbméter alapú elszámolás többek között, másrészt ezzel a szándékos félreérthetőség.....kizárva!!

Tüzifa szállítási területeink!

Ide érvényes az akciós ár:

Szentendre Pomáz,Csobánka,Budakalász

Budapest 3.,4.,13.,14.,15.,16. kerületei

Csömör,Kistarcsa,Kerepes,Nagytarcsa,Szilasliget,

Gödöllő teljes terület

Aszód,Bag,Galgahévíz, Hévízgyörk,Kartal,Iklad,Domony

Dunakeszi Körzet Dunakeszi,Göd,Fót Mogyoród

Veresegyház,Szada,Őrbottyán,Vácrátót,Erdőkertes,Vácegres

Galgamácsa,Váckisújfalu,Galgagyörk,

Püspökszilágy,Kisnémedi,Püspökhatvan,Acsa,

Vác,Kosd, Sződ, Sződliget,

Szendehely,Katalin-puszta,Verőce,Kismaros,

Berkenye,Nógrád,Diósjenő,Rétság,

Nőtincs,Felsőpetény,Alsópetény,Ősagárd,Keszeg,Rád,Vácduka,Penc,Csővár

Romhány,Galgaguta,Nógrádsáp,Legénd,Nézsa,Bercel,Nógrádkövesd,Szécsényke,Becske,

Tel.: 0630-602-19-46

Http: www.tuzifa.5mp.eu

Az átváltószámokat összehasonlításképpen közlöm a félreértéseket megelőzendően! Természetesen ilyen formában lehetőség nyílik a konkurencia összehasonlítására tömegében, minőségbeli eltérések azonban előfordulhatnak a konkurencia részéről negatív irányban!!.... :)


Egy kis ismertető a használatos fogalmakból merítve:

Termelői választékok*

egységes tűzifa: bármely fafajból, hasítva vagy hasítatlanul, kéregben vagy kéreg nélkül termelhető, általában 1 m hosszban; maximális húrméret 35 cm* ágfa: vastagabb végen max 5 cm az átmérő, hossza 1 m feletti * rőzsefa: vastagabb végén max. 3 cm az átmérő, hossza max. 1 m * gyökértuskó: vágáslap alatti faanyagból termelt 1 m-nél rövidebb tűzifa* hasított gyökértuskó: vágáslap alatti faanyagból termelt 1 m-nél rövidebb tűzifa, melynek 20 cm-en felüli vastagságú darabjait elhasították * forgácsfa: fák faragása, bárdolása során keletkezett tüzelőanyag * fűrészhulladék: faanyagok fűrészelésekor leeső, csak tüzelési célokra alkalmas faanyag Kereskedelmi választékok * fűrészeletlen tűzifa: megegyezik a termelői választékokkal * fűrészelt tűzifa: 20, 25 vagy 33 cm hosszú darabokra fűrészelt egységes tűzifa* aprított tűzifa: felaprított fűrészelt tűzifa, ill. hulladék/a

Tüzifa akció!tüzifa,akác tüzifa,tüzifa eladó,tűzifa,tűzifa eladó,hasított,tuzifa,száraz tüzifa,tüzifa értékesítés,kalodás tüzifa,tüzifa m3,tüzifa hasító,akciós tüzifa,olcsó tüzifa,tüzifa ár

Ingyenes linkkatalógus Ingyen linkgyűjtemény

Weblink Linkgyűjtemény, Linkek

Keresned sem kell!

PageRank ikon ingyen

Turbó linkmegosztás - TurboBookmark.com
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!